BejelentésKarácsony Artúr online letöltése
Karácsony Artúr online letöltése

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Karácsony Artúr online letöltése letöltés ingyen


 


Arthur Christmas


 


színes, magyarul beszélő, angol-amerikai animációs film, 2011


 


rendező: Sarah Smith, Barry Cook forgatókönyvíró: Peter Baynham, Sarah Smith operatőr: Jericca Cleland producer: Steve Pegram szereplő(k): James McAvoy (Arthur hangja) Hugh Laurie (Steve hangja) Jim Broadbent (Télapó hangja) Will Sasso (James) Imelda Staunton Bill Nighy Johnny Brennan Matt Lucas


 


Sok mindent tudunk már a világról, de a tudomány még mindig adós néhány nagy kérdés megválaszolásával. Ezek közül is a legtitokzatosabb: hogyan tud a télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Most végre itt a válasz: tökéletes, katonás szervezéssel, melynek sikerében több millió, a terepen dolgozó manóra, egy óriási, szuperszónikus szánra és egy tökéletesen működő parancsnoki bázisra van szükség. De hiába segít a fejlett technológia, néha mindenütt becsúszik egy kis hiba.
Kétmilliárd gyerek rendben megkapja az ajándékot, egyetlen kislány viszont semmit nem talál a csizmájában. A Télapó és parancsnokhelyettese (mellesleg elsőszülött fia), Steve ezt elfogadhatóan kis hibának találja, ám Steve öccse, Karácsony Artúr nem tud belenyugodni. És a saját szakállára beindít egy hibakijavító-akciót: amivel számtalan bajt, félreértés, és balesetet okoz.
 


 


  


 


Karácsony Artúr online letöltés ingyen letöltése CAM.XVID


 


http://www.filesonic.com/file/3468850495


http://www.filesonic.com/file/3468850485


------------------------------------------------------------------------


http://hotfile.com/dl/134880719/a25c5ac/karcsony_artr.part1.rar.html


http://hotfile.com/dl/134881098/3f08175/karcsony_artr.part2.rar.html


 


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!